REMOSKA

Stojíme u zrodu šéfkuchařů.
Už 60 let.
Malá elektrická trouba získala svůj název podle výrobce REMOS, což byla zkratka pro československého výrobce (R-radio, E-elektro, M-motory a OS-opravy elektrospotřebičů).
Původní remosky vyráběl od roku 1957 samostatný výrobní provoz v Kostelci nad Černými lesy podle patentu Oldřicha Homuty (rok 1954).
A srdce českých kuchařů si remoska získala hned a od té doby jsme v tom zapečení až po uši.
Přivedli jsme na svět jednoduše dokonalé vaření.
Jeden hrnec, jedno cvaknutí. Protože chceme, aby mohl každý být šéfkuchař.
Od roku 1994 nás najdete ve Frenštátě pod Radhoštěm.
Fortelný český výrobek si za 60 let získal místo na pěti milionech kuchyňských linek.
Byla to fuška, ale zástupy nových šéfkuchařů za to stály.
Nevyužití 60 let zkušeností by pro nás byl stejný hřích jako nachystat guláš z panenky.