Stránka neexistuje
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena, zkuste použít naše vyhledávání.
Je možné, že stránka byla přemístěna nebo odstraněna, protože již nadále není platná.
Nalezli jsme pro Vás následující zboží
Nalezené články
Jak vybrat hmoždíř?
Hmoždíř k vaření patří už odnepaměti. Ač se na první pohled může v dnešní době zdát úsměvné pořídit si tento starodávný nástroj namísto moderního mlýnku, hmoždíř má své osobité kouzlo, díky němuž ho i nadále využívají kuchaři po celém světě. Není totiž lepší způsob, jak jídlu dodat intenzivní chuť a vůni, než z čerstvě nadrcených bylinek a koření, zvlášť, když jste do celého procesu museli vložit trochu vlastního úsilí. Dnes se podíváme na to, jak vybrat správný hmoždíř, aby vám sloužil přesně tak, jak má. Zaměříme se na parametry, které by měl hmoždíř splňovat, na nejoblíbenější materiály i na to, co můžete v hmoždíři zpracovávat.